18-06-07

Tip voor een uitstapje: boekenmarkt in Deventer(NL)

Bij mijn snuisteringen op het net vond ik volgend interessant artikel & tevens een leuke tip voor de zomermaanden:
In NL beweren ze de grooste boekenmarkt van Europa te hebben. Ik wil dus maar wat graag gaan kijken of onze buren bluffen of het echt de moeite is. Mij zul je dus op 5 augustus vinden in Deventer.
http://www.vvvdeventer.nl/11_08_evenementenBoekenmarkt.phpOp zondag 5 augustus 2007 vindt de 19e editie plaats van de Deventer Boekenmarkt. Dit nationale evenement wordt gehouden in Deventer: Boekenstad en gastvrije Hanzestad.
In totaal zijn 878 kramen langs de IJsselkade en de historische binnenstad gevuld met vele duizenden boeken. Kortom: ruim 6 kilometer boekenmarkt met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Neder­land.De markt begint officieel om 9.30 uur en duurt tot 17.30 uur. Maar al om 7.00 uur zijn er de eerste bezoekers. Aangeraden wordt om met de trein naar Deventer te komen. Vanaf het NS- en busstation Deventer is het 3 minuten lopen naar de boekenmarkt.
Voor meer informatie: Deze website of VVV Deventer, Brink 56 (De Waag) tel. 0900- 35 35 355 (€ 0,35/min). Of klik op de foto voor de officiele website
De Deventer Boeken­markt vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag in augustus en wordt bezocht door ruim 125.000 personen. deventer

10:44 Gepost door Emily Page in Tips voor Trips | Permalink | Commentaren (0) | Tags: uitstapje |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.